Educatieve Junior Redacteur Assistent - Oproepkracht

Job description

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Haal jij graag het innerlijke kind in je naar boven en zet je dat graag in voor je werk? Kom dan nu Squla versterken door mee te werken aan de inhoud van onze spelletjes en quizzen!Jouw rol:

In deze rol ondersteun je de contentcoördinatoren en de contenteditors bij het aanpassen en controleren van vragen voor de quizzen en spelletjes, check je de audio, ga je op zoek naar passend beeldmateriaal en bewerk je dit voor de site. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde, dus een flexibele houding is gewenst!


Job requirements

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige en proactieve kracht met een flexibele houding. Je hebt gezond verstand en een gezonde dosis humor. Verder zoeken wij iemand die:

  • de Nederlandse taal perfect beheerst;
  • zelfstandig en nauwkeurig kan werken;
  • een hbo- of universitaire achtergrond heeft (studerend of net afgestudeerd), bij voorkeur de pabo, onderwijswetenschappen of een andere didactische studie;
  • 8 tot 40 uur beschikbaar is;
  • ook in het Engels kan spreken en schrijven (dit is handig voor het melden van storingen aan het productteam);
  • affiniteit heeft met het basisonderwijs.


Wie zijn wij?

Squla is een online oefenprogramma dat kinderen helpt om op een leuke manier te leren. Squla biedt een ongelooflijk leuk en leerzaam leerprogramma, bestaande uit duizenden interactieve spellen, quizzen en activiteiten in alle schoolvakken!


Bij Futurewhiz (het moederbedrijf van Squla) hebben we een missie om kinderen in staat te stellen te groeien door middel van persoonlijk onderwijs. We richten ons op de groei van kinderen in het onderwijs met onze geliefde edutech-platforms Squla, WRTS en Scoyo.


De Futurewhiz-crew is een dynamisch team dat enthousiast is over het creëren van een leuke, nieuwe manier van leren in dit steeds evoluerende digitale tijdperk. Ons team vertegenwoordigt verschillende achtergronden en nationaliteiten. We hebben een positieve, energieke, informele werkomgeving waar teamwork de sleutel is om producten van hoge kwaliteit te creëren. Iedereen die hier werkt, draagt ​​bij aan een nieuwe en leuke manier van leren die de online wereld van vandaag zal ontmoeten!


Is dit wat voor jou? Reageer dan nu en stuur je cv met motivatie naar ons op!