Customer Experience Hero (Oproepkracht)

Job description

Mails beantwoorden, onze klanten zo goed mogelijk helpen, meedenken met het verbeteren van onze Customer Support afdeling en allerlei andere klussen met tussendoor wat tafeltennis. Hoe wij het ooit hebben kunnen redden zonder jou? Wij weten het ook niet! Solliciteer nu op onze spiksplinternieuwe vacature voor Customer Experience Hero!


Wat is jouw rol?

Wij zijn op zoek naar extra oproepkrachten die ons team willen komen verblijden met hun sprankelende persoonlijkheid! En natuurlijk ook met hun inzet op de werkvloer. Tijdens een werkdag bij Squla probeer je klanten zo goed mogelijk te woord te staan via e-mail of social media, jij helpt bugs traceren en geeft deze door aan de juiste afdeling en denkt mee over hoe we onze klanten nog blijer kunnen maken.

Werken op oproepbasis betekent dat we je inzetten wanneer dat nodig is, dit kan per maand variëren. In ons laagseizoen (mei tot en met augustus) hebben we je hulp misschien één of twee keer per week nodig, maar in het hoogseizoen (augustus tot en met november) kunnen wij je soms wel 4 tot 5 dagen per week hard gebruiken. Wij werken met een flexibel rooster systeem.


  Wie zijn wij?

  Squla is een online oefenprogramma voor thuis met meer dan 70.000 games en quizzen in alle schoolvakken. Voor ieder kind in groep 1 t/m 8, op elk niveau. Met meer dan 150.000 kinderen die Squla thuis gebruiken en 600.000 op school, is Squla het favorieten oefenprogramma voor kinderen, ouders en leerkrachten.


  Job requirements

  Wie ben jij?

  Het is belangrijk dat je:

  • enthousiast bent en je niet laat kisten door een beetje chaos;
  • zelfstandig kunt werken en snel dingen oppakt;
  • oplossingsgericht bent en de klant op de 1e plaats zet;
  • meedenkt over hoe wij ons werk nog beter kunnen doen;
  • tech-savvy bent met tablets en smartphones;
  • vloeiend Nederlands spreekt en schrijft;
  • jezelf verstaanbaar kunt maken in het Engels;
  • 1 tot 4 dagen per week beschikbaar bent (voor een inwerkperiode de 1e maand bij voorkeur meerdere dagen per week beschikbaar).