Coördinator Kids Activation - Oproepkracht

Job description

Oproepkracht 16 uur per week


Heb jij affiniteit met het basisonderwijs? Vind je leren leuk maar ben je ervan overtuigd dat het nog veel leuker kan? Help dan het Kids Activatie team van Squla om kinderen op ‘aan’ te zetten met leren.

Squla is een online oefenprogramma dat educatieve quizzen, spelletjes en filmpjes maakt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We behandelen alle vakken van de basisschool, maar maken ook graag uitstapjes naar educatieve thema’s zoals De ruimte, Verkeer en Wetenschap.


Wat ga je doen als Coördinator Kids Activatie?

In het Kids Activatie team maken we leuke content waarmee we kinderen enthousiasmeren om te spelen op Squla. Enerzijds zijn dat leuke, leerzame themaquizzen en anderzijds grappige, vermakelijke quizjes, want een beetje ontspanning en plezier vinden we ook belangrijk. Al deze quizzen moeten in elkaar worden gezet en worden gepromoot met banners op ons platform. En daar kan jij ons bij helpen!


Wat betekent dat voor jouw werkzaamheden?


  • Je zorgt elke week dat de maandag moppentrommel, dinsdag verhaalmissie, woensdag top 10 en donderdag zelftestquiz klaarstaan om aangezet te worden. Dat betekent dat alle afbeeldingen, tekst en audio geupload zijn naar onze database en dat je de quiz helemaal gecontroleerd hebt;
  • Je zorgt dat de banners per groepsniveau in de juiste volgorde op ons platform staan;
  • Je verstuurt feestelijk ingepakte prijzen naar de prijswinnaars van onze winacties;

Job requirements

Wat willen we van jou?


  • Je doet een HBO opleiding of studeert aan de universiteit en je hebt 2 dagen per week tijd om bij Squla te werken. De uren mag je trouwens zelf flexibel indelen zodat het past in jouw rooster;
  • Je kan ontzettend goed plannen en organiseren! Hoeveel er ook op jouw bordje ligt, jij verliest nooit het overzicht;
  • Je kan goed schrijven en hebt geen spellingcheck nodig om spelfouten uit een tekst te halen;
  • Spreken en schrijven in het Engels is voor jou geen probleem. Alhoewel je teamgenoten Nederlands spreken, is het soms wel handig dat je een storing in het Engels zelf kunt melden bij het productteam.
  • Je werkt zelfstandig.
  • Je hebt humor. Waarom? Dan kunnen we lachen!