Content Coordinator

Job description

Futurewhiz, bekend van Squla & WRTS, begint iets nieuws voor kinderen in de groepen 6-8 en we zijn op zoek naar iemand die deel wil uitmaken van dit geweldige avontuur.


"Laat elk kind successen ervaren en het vertrouwen ontwikkelen dat ze de grootste dingen kunnen bereiken waar ze van dromen."


Wat ga jij doen?

Ben jij goed in het bewaren van overzicht? Een goede netwerker en kun je tegelijkertijd ook mensen goed aansturen? In de functie van coördinator dagen we je uit om het hoofd koel te houden terwijl je alle ballen tegelijkertijd in de lucht houdt! Omdat we een heel nieuw platform gaan neerzetten is het aan jou om de content creatie in goede banen te leiden. Je netwerkt een weg tot onderwijsexperts en auteurs om de beste content te maken. Zet de contentstrategie op en draagt zorg voor de coördinatie en motivatie van het auteursteam. Data driven werken, content creëren en verbeteren is voor jou day to day business.

Zoals het hoort bij een start-up, is hacky snel content creëren voor een test ook iets waar jij enthousiast van wordt. Daarnaast

  • is snelheid belangrijk maar kwaliteit ook;

  • creëer je een netwerk van externe freelance content-editors;

  • weet ze te motiveren en aan de planning te houden.

Job requirements

Wie ben jij?

Je hebt een content ondernemersmentaliteit en je hebt een sterke interesse in onderwijs. Verder vinden we de volgende punten belangrijk:

  • ervaring in een projectmanagement omgeving, het coördineren en opzetten van nieuwe kortlopende projecten;

  • een actieve interesse of begrip van het Nederlandse curriculum en lesmethoden;

  • comfortabel werken met teams op afstand;

  • sterke motivator;

  • uitstekende (online) netwerk- en coördinatievaardigheden;

  • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (native) en Engels;

  • beschikbaar voor 32-40 uur per week


Over Futurewhiz:

Het kantoor van Futurewhiz is gevestigd in een prachtig kantoor (met uitzicht!) in Amsterdam Amstel, pal naast het station. We werken hard en we hebben veel plezier. Vers fruit, gezonde lunch, maandelijkse borrels en bedrijfsevenementen zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur. We werken hybride deels vanuit ons nieuwe kantoor, deels vanuit huis. Wij houden van persoonlijke ontwikkeling en daarom krijg je jaarlijks een leerbudget en veel vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen on-the-job.


Interesse? Ga je de uitdaging aan om ons team te versterken en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons bedrijf? Reageer dan nu!