Content Assistant

Job description

Content Assistent - 24 uur · AMSTERDAM

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan? Kom nu WRTS versterken door mee te werken aan het toevoegen van oefenmateriaal en nieuwe boeken.

Jouw rol:

In deze rol ondersteun je de content coördinator bij het analyseren van diverse schoolboeken en het matchen van content op basis van de opbouw van het boek. Daarnaast review je de oefeningen, toetsen en video’s gemaakt door onze docenten. Ook lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van onze oefenmateriaal, zodat we alle leerlingen zo goed mogelijk kunnen helpen. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde, dus een flexibele houding is gewenst!

Job requirements

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige en proactieve kracht met een flexibele houding. Je hebt gezond verstand en een gezonde dosis humor. Verder zoeken wij iemand die:

  • de Nederlandse taal perfect beheerst;

  • zelfstandig en nauwkeurig kan werken;

  • een proactieve instelling heeft;

  • een hbo- of universitaire achtergrond heeft (studerend of net afgestudeerd);

Bij voorkeur een studie met een didactische aspect, zoals een lerarenopleiding of onderwijswetenschappen;

  • ook kan spreken en schrijven in het Engels. Dat is de voertaal binnen ons bedrijf;

  • affiniteit heeft met het voortgezet onderwijs en de belevingswereld van scholieren.


Wie zijn wij?

WRTS is een online platform om toetsen voor te bereiden. Met WRTS kunnen kinderen in het voortgezet onderwijs oefenen, zichzelf toetsen, uitleg krijgen en chatten met bijles docenten. Met meer dan 300.000 gebruikers is WRTS al meer dan 15 jaar het platform om te leren voor studenten en docenten.

Bij Futurewhiz (het moederbedrijf van WRTS) hebben we een missie om kinderen in staat te stellen te groeien door middel van persoonlijk onderwijs. We richten ons op de groei van kinderen in het onderwijs met onze geliefde edutech-platforms: WRTS, Squla en scoyo.

De Futurewhiz-crew is een dynamisch team dat enthousiast is over het creëren van een leuke, nieuwe manier van leren in dit steeds evoluerende digitale tijdperk. Ons team vertegenwoordigt verschillende achtergronden en nationaliteiten. We hebben een positieve, energieke, informele werkomgeving waar teamwork de sleutel is om producten van hoge kwaliteit te creëren. Iedereen die hier werkt, draagt ​​bij aan een nieuwe en leuke manier van leren die de online wereld van vandaag zal ontmoeten!

Is dit wat voor jou? Reageer dan nu en stuur je CV met motivatie naar ons op!