Senior Online Marketing Manager

Functieomschrijving

Futurewhiz, bekend van Squla & WRTS, begint iets nieuws voor kinderen in de groepen 6-8 en we zijn op zoek naar iemand die deel wil uitmaken van dit geweldige avontuur.

"Laat elk kind successen ervaren en het vertrouwen ontwikkelen dat ze de grootste dingen kunnen bereiken waar ze van dromen."


Wat ga jij doen?

Denk aan kanalen testen, messaging testen, A/B testen, homepage testen, prijzen testen et cetera. Kortom veel testen, leren en opschalen.

Je vormt samen met de brand marketeer het team dat zich focust op het neerzetten van een nieuw merk en het realiseren van sales. Jullie hebben de verantwoordelijk en vrijheid om te komen tot de optimale mix kanalen, messaging, propositie et cetera.

Daarnaast zul je:

  • De digitale strategie opzetten en uitbouwen over alle kanalen om daarin kinderen en ouders naar het platform te krijgen. Hierbij zijn SEO, SEA en social belangrijke thema’s;

  • Verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse campagne management op de verschillende kanalen;

  • Continu Google Analytics monitoren om data te verzamelen en te optimaliseren;

  • De App Marketing strategie en een executie plan opzetten;

  • Een sparring partner zijn voor het Product team om onze product experience te optimaliseren.

Functievereisten

Wie ben jij?

Jij bent de growth expert, zet de testen op. Soms zijn ze succesvol en soms niet. Succesvol is mooi en zo niet, dan neem je de learning mee voor een volgende test om te komen tot de optimale mix om op te kunnen opschalen.

Verder vinden we de volgende punten belangrijk:

  • Je hebt gevoel heeft voor innovatie en je durft nieuwe concepten te proberen;

  • Je hebt een positieve, flexibele en proactieve enthousiaste instelling;

  • Jij bent zelf-startend en ‘hands-on’ in elke situatie, dus creatief en oplossingsgericht;

  • Jij hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

  • Een goede beheersing van de Engelse EN Nederlandse taal in woord en schrift.

Over Futurewhiz:

Het kantoor van Futurewhiz is gevestigd in een prachtig kantoor (met uitzicht!) in Amsterdam Amstel, pal naast het station. We werken hard en we hebben veel plezier. Vers fruit, gezonde lunch, maandelijkse borrels en bedrijfsevenementen zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur. We werken hybride, deels vanuit ons nieuwe kantoor, deels vanuit huis. Wij houden van persoonlijke ontwikkeling en daarom krijg je jaarlijks een leerbudget en veel vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen on-the-job.

Interesse? Ga je de uitdaging aan om ons team te versterken en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons bedrijf? Reageer dan nu!