Kids Activation Project Manager Squla (Junior / Medior)

Functieomschrijving

Onze missie bij Futurewhiz is om kinderen te laten groeien door gepersonaliseerd onderwijs. Wij richten ons erop om kinderen vooruit te helpen met behulp van onze edutech platforms: Squla, WRTS en scoyo.


Squla is een online educatief leerplatform dat basisschoolkinderen helpt om op een leuke en aantrekkelijke manier te leren. Op Squla staan duizenden interactieve spelletjes, quizzen en activiteiten die zowel aansluiten bij het schoolcurriculum als bij de actualiteiten. Bij Squla zijn we elke dag bezig om leren leuker en speelser te maken voor kinderen. Omdat ons team en platform continu groeit, zijn we nu op zoek naar een Kids Activation Project Manager om ons Content en Activatie team in Amsterdam te komen versterken. Je rapporteert direct aan de Head of Content and Activation.


Als Kids Activation Project Manager ben je verantwoordelijk voor de activatie op het Squla platform. Je zorgt ervoor dat de kinderen elke week terug willen komen op het platform om meer te leren en te spelen. Dit doe je door leuke en aantrekkelijke concepten te bedenken die de kinderen betrokken houden. Jouw creatieve ideeën zorgen ervoor dat kinderen niet genoeg kunnen krijgen van het leren met Squla! Je zult ook veel experimenteren met content, prijzen, evenementen, etc. om zo meer te weten te komen over wat kinderen het beste motiveert om het platform te bezoeken.


Je zult je voornamelijk met de volgende verantwoordelijkheden bezighouden:

 • Je produceert videocontent voor activatie events. Dit betreft het coördineren van het project vanaf het eerste idee en en de script briefings tot het managen van de crew en het publiceren van de content op het platform.
 • Je bedenkt en maakt prijsvragen en andere loyaliteitsprogramma's. Dit houdt ook in dat je onderzoek doet naar wat het beste werkt via a/b tests en dat je zorgt dat dit van concept tot oplevering goed geregeld is.
 • Je bent altijd op de hoogte van de gepubliceerde content en activiteiten en zorgt dat andere afdelingen dit ook zijn. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat ouders en kinderen op de hoogte zijn van deze campagnes.
 • Je werkt samen met het productteam en het data science-team. Hierin neem je een actieve rol aan in het sturen van de ontwikkeling van nieuwe functies en content. Dit doe je op basis van feedback die je hebt gekregen van spelers.
 • Je handelt als een stakeholder van de klant (het kind) bij beslissingen om activatie te verrijken.

Functievereisten

Om succesvol aan de slag te kunnen als Kids Activation Project Manager heb je bij voorkeur 2 tot 5 jaar ervaring in de gaming, entertainment of digitale media industrie met een focus op de doelgroep kinderen. 

Daarnaast past deze functie goed bij je, als je:

 • ervaring hebt met het maken van content voor kinderen, je weet wat er in hun wereld speelt, wat ze leuk vinden en wat niet.

 • ervaring hebt als tv-producent, webredacteur of online project manager.

 • weet wat er speelt in het basisonderwijs.

 • goed bent in het schrijven van teksten voor kinderen.

 • een bachelor- of masterdiploma hebt.

 • creatief en buiten de box durft te denken.

 • een analytische mindset hebt en data kunt interpreteren.

 • in staat bent om zelfstandig te werken en de belangen van verschillende stakeholders kan coördineren.

 • sterk bent in plannen en gemakkelijk kan overschakelen van concept naar productie.

 • een goed gevoel voor humor hebt.

 • uitstekende communicatieve vaardigheden hebt in zowel Nederlands als Engels. 

 

Wat bieden wij?

Het gloednieuwe Futurewhiz kantoor is gevestigd op een prachtige locatie in Amsterdam (met uitzicht!) direct naast het Amstelstation. We werken hard, maar maken ook tijd voor ontspanning. We hebben veel plezier en streven naar een informele maar professionele sfeer. Bedrijfsevenementen en -activiteiten zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur, ook al werken we deels vanuit huis. Zelfontwikkeling vinden wij belangrijk, en daarom is er een persoonlijk ontwikkelbudget. Elke werknemer krijgt ook een Macbook en een Squla account voor het leven! Daarnaast zijn wij in 2020 een B corp geworden. B Corporations zijn organisaties die erin slagen een goed evenwicht te creëren tussen purpose en profit. 

 

Het dynamische team van Futurewhiz is enthousiast over het creëren van een nieuwe manier van leren in dit continu veranderende digitale tijdperk. Wij geloven dat een positieve werkomgeving niet alleen bijdraagt aan geweldig teamwork, maar ook de sleutel is tot het produceren van producten van hoge kwaliteit. We voorzien onze teamleden van de middelen die ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de resultaten te behalen waar we naar streven. Hoewel ons team divers is en iedereen zijn eigen interesses en uniekheid meebrengt, is iedereen enthousiast over het geweldige werk dat Futurewhiz doet. Je werkt immers aan een product dat door honderdduizenden kinderen thuis en op school gebruikt wordt!