Economie bijles voor middelbare scholieren

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om middelbare scholieren te helpen zich voor te bereiden op toetsen? We zijn op zoek naar iemand die voor het vak Economie oefenvragen en oefentoetsen maakt voor middelbare scholieren in 4 havo en 4 vwo. Dit kun je doen waar en wanneer je wil, de functie is volledig online.

Wat is het?

WRTS is het grootste oefenplatform voor middelbare scholieren. Misschien heb je het vroeger ook wel eens gebruikt, het bestaat al sinds 2004!

Op dit moment zijn we aan het uitbreiden naar een platform waar leerlingen hun toetsen kunnen voorbereiden door middel van oefenvragen, diagnostische toetsen en uitlegvideo’s. Hier kunnen we jouw hulp dus goed bij gebruiken!

In deze functie ga jij op basis van de meest gebruikte methodes voor Economie oefenvragen en oefentoetsen maken per onderwerp. Met jouw vragen worden iedere dag geoefend door honderden leerlingen, die zich willen voorbereiden op hun schooltoets.

Jij maakt op basis van de meest gebruikte methodes voor Economie oefenvragen en oefentoetsen per onderwerp voor de leerlingen, zodat zij goed voorbereid zijn op hun schooltoets.

Wat bieden wij

- Plan flexibel je uren in

- Werk waar jij wil

- Help middelbare scholieren met het vak waar jij goed in bent

Hoe meld ik mij aan?

Vul je gegevens in en geef aan welk cijfer jij haalde voor je Economie eindexamen.

Je krijgt per mail een reactie van ons. Als jij ons team kunt versterken, nodigen we je eerst uit voor een gesprek.


Functievereisten

Vereisten

- Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar, meer is zeker ook mogelijk (en gewenst!)

- Je hebt minimaal een 7,0 gehaald voor Economie en doet nu een relevante studie, zoals Bedrijfskunde of Docent Economie, of hebt deze al afgerond.

- Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met leerlingen

- Je vindt het leuk om leerlingen verder te helpen en te motiveren