Junior Redacteur

Job description

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Haal jij graag het innerlijke kind in je naar boven en zet je dat graag in voor werk? Ben jij super nauwkeurig? Kom nu Squla versterken door mee te werken aan de inhoud van de spelletjes en quizzen!Job requirements

Jouw rol:

In deze rol ondersteun je de content coördinatoren bij het aanpassen en controleren van vragen voor de quizzen en spelletjes. Je checkt de audio, en je zoekt en bewerkt passend beeldmateriaal voor de content. Jij gaat ervoor zorgen dat elke quizvraag foutloos op het platform komt staan. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde, dus een flexibele houding is gewenst!

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandige en proactieve kracht met een flexibele houding. Je hebt gezond verstand en een goede dosis humor. Verder zoeken wij iemand die:

  • perfect de Nederlandse taal beheerst;

  • zelfstandig en nauwkeurig kan werken;

  • een hbo- of universitaire achtergrond heeft (studerend of net afgestudeerd); Bij voorkeur PABO, onderwijswetenschappen of een andere didactische studie.

  • 16 - 40 uur beschikbaar is - het contract zal een uitzendovereenkomst zijn;

  • ook kan spreken en schrijven in het Engels: binnen het team is de voertaal Nederlands maar we hebben ook internationale collega’s;

  • affiniteit heeft met het basisonderwijs;

  • creatieve oplossingen kan vinden voor problemen/wensen;

  • altijd een stap vooruit denkt bij een opdracht;

  • grammaticapolitie absoluut welkom!


Wie zijn wij?

Squla is een online oefenprogramma dat kinderen helpt om op een leuke manier te leren. Squla biedt een ongelooflijk leuk en leerzaam leerprogramma en biedt duizenden interactieve spellen, quizzen en activiteiten in alle schoolvakken!

Bij Futurewhiz (het moederbedrijf van Squla) hebben we een missie om kinderen in staat te stellen te groeien door middel van persoonlijk onderwijs. We richten ons op de groei van kinderen in het onderwijs met onze geliefde edutech-platforms: Squla, WRTS en Scoyo.

De Futurewhiz-crew is een dynamisch team dat enthousiast is over het creëren van een leuke, nieuwe manier van leren in dit steeds evoluerende digitale tijdperk. Ons team vertegenwoordigt verschillende achtergronden en nationaliteiten. We hebben een positieve, energieke, informele werkomgeving waar teamwork de sleutel is om producten van hoge kwaliteit te creëren. Iedereen die hier werkt, draagt ​​bij aan een nieuwe en leuke manier van leren die de online wereld van vandaag zal ontmoeten!

Is dit wat voor jou? Reageer dan nu en stuur je CV met motivatie naar ons op!