Content Marketeer WRTS

Job description

Ben jij dé content marketeer diens tweede natuur schrijven en creëren is en dit doet op een datagedreven wijze? Door middel van vertrouwen, (creatieve) vrijheid & verantwoordelijkheid bieden wij jou de ruimte net zo snel te groeien als WRTS.


Over Futurewhiz

Bij Futurewhiz (het moederbedrijf van Squla, WRTS & scoyo) hebben we een missie om kinderen in staat te stellen te groeien door middel van persoonlijk onderwijs. De Futurewhiz-crew is een dynamisch team dat enthousiast is over het creëren van een leuke, nieuwe manier van leren in dit steeds evoluerende digitale tijdperk. Ons team vertegenwoordigt verschillende achtergronden en nationaliteiten. We hebben een positieve, energieke, informele werkomgeving waar teamwork de sleutel is om producten van hoge kwaliteit te creëren. Iedereen die hier werkt, draagt ​​bij aan een nieuwe en leuke manier van leren!

Jij gaat aan de slag bij WRTS

WRTS is een online platform om kinderen te helpen hun toetsen voor te bereiden. Met WRTS kunnen kinderen in het voortgezet onderwijs oefenen, zichzelf toetsen, uitleg krijgen en chatten met bijlesdocenten. Met meer dan 450.000 gebruikers is WRTS al meer dan 15 jaar het platform om te leren voor leerling en docenten.

De rol

Als content marketeer ga je voor onze kinderen, ouders en docenten aan de slag met het uitstippelen van een contentstrategie en geef je hier invulling aan waarmee je ze aan ons weet te binden.

Wat ga jij doen?

  • We hebben veel content te delen met ouders, kinderen en docenten. Denk aan uitlegvideo’s, samenvattingen, tips hoe het beste te leren et cetera. Jij knipt en plakt deze video's tot iets wat we kunnen gebruiken op social en komt met een plan naar onze online marketeer hoe we dit nog extra kunnen promoten.

  • Naast de bestaande content, hou jij scherp in de gaten wat er speelt in de markt en hoe we hier met blogs en posts in kunnen spelen. Dit kan iets zijn over wat in het nieuws speelt, een e-book voor ouders of een leuke challenge voor kinderen.

  • Je schrijft nieuwe content, werkt samen met bloggers, creëert nieuwe doelgroepen en templates. Hierbij houd je nauwlettend de customer insights in de gaten, baseer je je op de data die dagelijks binnenkomt via onze kanalen en pas je nieuwe trends toe.

Job requirements

Wie ben jij?

Schrijven en marketing zitten in je bloed en je kunt effectief en efficiënt werken in een snel veranderende omgeving. Je hebt een ondernemende, proactieve instelling, en bent een echte team player. Verder vinden we de volgende punten belangrijk:

  • Jij hebt HBO-WO werk- en denkniveau;

  • Je bent vertrouwd met copywriting, Google analytics, Wordpress en Design tools (After effects en Photoshop).

  • Je bent creatief, analytisch en weet te overtuigen, zowel in woord als beeld

  • Je schrijft foutloos Nederlands

  • Je hebt een ondernemende en proactieve houding.

  • Je investeert graag in jezelf en bent leergierig.

  • Je kunt een aardig potje tafeltennissen ;)


Waarom solliciteren?

Wij zijn een organisatie met grote ambities; ons doel is om alle kinderen te helpen slagen voor hun schooltoetsen. Er liggen daarom veel kansen en jij kan hier een belangrijke rol in spelen!

Daarnaast speelt fun een centrale rol in onze organisatie. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd zoals, een donderdagmiddag-borrel, tafeltennis- en pooltoernooien, de Back-to-School-games en een jaarlijkse skitrip. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Reageer dan snel! Voeg naast je motivatiebrief en cv ook enkele voorbeeldteksten toe, zodat we een eerste indruk van jouw manier van schrijven krijgen.